Apotheker Ellen Braems en apotheker Françoise Declerck staan ter beschikking van hun cliënteel om hen met raad en daad bij te staan.

Apotheek Braems beschikt over een nauwkeurig dossier van de patiënt en houdt daar toezicht op. Deze MEDICATIEBEWAKING bestaat uit het nauwkeurig opvolgen van de patiënt en zijn voorgeschreven medicatie: mogelijke interacties worden hierdoor vermeden. Geen enkel gegeven uit uw persoonlijk dossier wordt vrijgegeven, tenzij op uitdrukkelijke aanvraag van de patiënt zelf. (strikte geheimhouding)

De meest gekende producten van DERMOFARMACIE zijn steeds in voorraad. Een goed advies staat garant voor een juiste aankoop van cosmetica producten. Ons gamma: Avene, Katima’a, Louis Widmer, Eucerin, La Roche Posay, Vichy, Roc, Bodysol en Aderma. Cosmeticaproducten die niet voorradig zijn, kunnen steeds besteld worden en dezelfde dag opgehaald worden.

Een persoonlijke begeleiding bij de aankoop van uw DIEETPRODUCTEN en VOEDINGSSUPPLEMENTEN leidt tot de juiste keuze.

Er is ook een hele waaier van HOMEOPATISCHE producten beschikbaar. In de apotheek is er een basisvoorraad aan granulen, globulen en homeopathische diluties, maar op gelijk welk ogenblik van de dag kan er een bestelling gebeuren bij de firma van uw keuze, zodat u binnen enkele uren uw gepersonaliseerd voorschrift op vraag uitgevoerd ziet. We houden graag een dialoog over homeopatische producten.

Bij een ontslag uit het ziekenhuis kunt u in de apotheek een ruim gamma aan producten huren of aanschaffen om THUISVERZORGING aangenamer te laten verlopen.

Voor onze huisdieren hebben we ook VETERINAIRE producten. Denk maar aan uw hond, kat, duiven en siervogels.

Tevens is er een scala aan PEDICURE en MANICURE producten verkrijgbaar.